Töissä Luotsissa
 
 
 

Töissä Luotsissa

Haluamme olla isännöintialan halutuin työpaikka ja toimia suunnannäyttäjänä siinä, miten isännöintiä tulee tehdä ja taloyhtiöitä johtaa.

Astu parhaiden joukkoon!

Isännöinti Luotsi tarjoaa isännöintipalveluita pääkaupunkiseudulla sijaitseville, palvelun laatua arvostaville taloyhtiöille. Isännöinti Luotsi on paikallinen, hyvämaineinen ja arvostettu toimija. Meillä on jo yli 50 vuoden kokemus Helsingissä ja Espoossa sijaitsevien taloyhtiöiden isännöinnistä. 

Tuotamme kaikki isännöinnin palvelut oman henkilöstön voimin saman katon alta. Poikkeuksellinen toimintamallimme varmistaa asumisen sujuvuuden ja taloyhtiön arvon kehittymisen. Haluamme tarjota isännöintiä, jollaista itsekin haluaisimme saada. Luotsin asiakkaita palvelee 70 asiantuntijaa ja liikevaihto on 8 miljoonaa euroa. 

 

Teemme työtämme asiakkaan parhaaksi intohimolla, tinkimättömästi ja asiakkaan kanssa yhdessä asetettujen tavoitteiden mukaisesti – hyvällä fiiliksellä ja pilkettä silmäkulmassa.​ Olemme ylpeitä palvelumme laadusta, erittäin korkeasta asiakastyytyväisyydestä ja pitkäaikaisista asiakassuhteista.

Miksi valita Luotsi työpaikaksi?

  • Tarjoamme hyvät resurssit ensiluokkaisen palvelun tuottamiseen, kilpailukykyisen palkkauksen sekä mahdollisuuden kehittyä ja kouluttautua.
  • Lisäksi tarjoamme kattavat henkilöstöedut, kuten koko henkilöstön bonusjärjestelmän, laajat työterveyshuoltopalvelut, kattavat virike-edut sekä aktiivisen hyvinvointitoimikuntamme järjestämän vireän virkistystoiminnan.
  • Meillä pääset osallistumaan toimintamme kehittämiseen ja työskentelemään moderneissa Elielinaukiolla sijaitsevissa toimitiloissamme.
  • Lisäksi pääset työskentelemään alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa ja saat käyttöösi tehokkaat työkalut, jotka mahdollistavat tehokkaan toiminnan ja asiakkaillemme toiminnan avoimuuden ja läpinäkyvyyden.
  • Kun haluat enemmän kuin vain työpaikan, tukenasi ovat huippukollegat sekä organisaatio, joka aidosti edistää urakehitystäsi.

 

Isännöinti Luotsi

Tutustu luotsilaisten uratarinoihin

Alanvaihto ja urakehitys Luotsissa

Taija Assadi

Isännöitsijä ja tiimivastaava Taija Assadi kertoo:

Matkani alalle alkoi hieman sattuman kautta, kun päätin hakea isännöinnin ammattitutkintoon. Aiempi työkokemukseni kauneudenhoitoalan yrittäjänä ja kouluttajana toimi vahvana pohjana, mutta isännöinti vei mukanaan uusiin haasteisiin. 

Pitkän kokemuksen isännöintiä

Tanskanen Arto

Isännöitsijä Arto Tanskanen kertoo:

Alalle päädyin osittain sattumalta ollessani sivutoiminen talonmies 1980-luvun alkupuolella. Huomatessani hyvät mahdollisuudet isännöitsijän uralla, päätin hakeutua harjoittelijaksi kauppaopiston käytyäni. Olen AIT-koulutuksen suorittanut ja työskennellyt alalla jo 36 vuotta.

Sinustako seuraava luotsilainen?

Avoimet työpaikat

Kiinnostaisiko työ isännöintialan näköalapaikalla? Kerro itsestäsi!

Lähetä avoin hakemuksesi ja CV osoitteeseen mika.laakkonen@isannointiluotsi.fi

 

Avoimet työpaikat Luotsilla

Isännöitsijä 2024 finalisti -logo

Luotsin isännöitsijä Kaisa Astala kisaa Isännöitsijä 2024 -palkinnosta. Lue lisää.