Asunto Oy Wesa osta isännöintipalvelut Luotsilta
 
 
 

Kaupungin parasta isännöintipalvelua

Isännöinnin ammattilaisillamme on vahva, nykyaikainen näkemys isännöinnin ja asumisen kehittämisestä. Teemme työtämme intohimolla, tinkimättömästi ja asiakkaan kanssa yhdessä asetettujen tavoitteiden mukaisesti.

Kaupungin parasta isännöintiä kymmenien vuosien kokemuksella

  • Asiakkaina noin 400 Helsingissä ja sen läheisyydessä sijaitsevaa taloyhtiötä.
  • Kaikki isännöinnin palvelut oman henkilöstön voimin saman katon alta.
  • Poikkeuksellinen toimintamalli varmistaa asumisen sujuvuuden ja taloyhtiön arvon kehittymisen.
  • Elielinaukion edustavat kokoustilat ovat asiakkaidemme käytettävissä kokousten ja erilaisten asiakastilaisuuksien järjestämistä varten.
  • Edistyneet digipalvelumme tuovat asiakkaillemme kustannussäästöjä ja mahdollistavat sähköisen asioinnin ja viestinnän.

Luotsilta isännöintipalvelua ostaneen talon julkisivun yksityiskohta,

Hymyilevä nainen keskustelee miehen kanssa

Tyytyväinen henkilöstö, tyytyväiset asiakkaat

Viimeisin asiakastyytyväisyysmittauksen tuloksemme kertoo erittäin korkeasta palvelun laadusta ja asiakastyytyväisyydestä. Tulos on selvästi parempi kuin pääkaupunkiseudulla toimivien isännöintiyhtiöiden vertailuryhmässä.

Kiitos asiakastyytyväisyydestä kuuluu osaavalle ja motivoituneelle henkilöstöllemme. Henkilöstötutkimuksemme tulokset kertovat erittäin korkeasta henkilöstötyytyväisyydestä ja hyvinvoivasta ja motivoituneesta henkilöstöstä.

Kaikki isännöintipalvelut saman katon alta

Tuotamme kaikki isännöinnin palvelut oman henkilöstön voimin saman katon alta ja jokaiselle asiakkaallemme on nimetty talotiimi, joka mahdollistaa henkilökohtaisen asioinnin. Meille tärkeää on toimia paikallisesti asiakkaidemme läheisyydessä, joka mahdollistaa asiakkaillemme vaivattoman henkilökohtaisen asioinnin.

Tarjoamme asiakkaillemme toimitiloissamme Elielinaukiolla sijaitsevat edustavat kokoustilat, jotka ovat asiakkaidemme käytettävissä hallituksen, yhtiökokouksien ja asiakastilaisuuksien järjestämistä varten.

Käytössämme on nykyaikaiset työkalut ja hyödynnämme digitaalisia palveluita, jotka tukevat toimintaamme ja mahdollistavat sähköisen asioinnin, viestinnän ja erilaisten asiakastilaisuuksien, kuten hallitusten ja yhtiökokouksien järjestämisen etäyhteyksiä hyödyntäen.

Asukasportaali – huoneistotieto.fi

Huoneistotieto.fi -palvelu on taloyhtiössäsi käyttöönotettavissa. Se on sähköinen palvelukanava hallitukselle, osakkaille ja asukkaille.

Tututstu tarkemmin huoneistotieto.fi -palveluun

Etsitkö laadukasta isännöintipalvelua?

Jätä yhteystietosi tarjousta varten oheisella lomakkeella. Olemme sinuun yhteydessä pikimmiten.

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Olemme osa Azets-konsernia. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.