Asukasportaali – huoneistotieto.fi

Huoneistotieto.fi -palvelu on taloyhtiössäsi käyttöönotettavissa.

Kirjaudu tästä

Sähköinen palvelukanava hallitukselle, osakkaille ja asukkaille:
Huoneistotieto.fi on digitaalinen asiointialusta, joka mahdollistaa avoimen ja läpinäkyvän tavan johtaa taloyhtiötä. Huoneistotieto.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa asumiseen, omistamiseen sekä hallitustyöskentelyyn liittyen. Selainpohjaisen palvelun lisäksi huoneistotieto.fi on käytettävissä myös mobiilisovelluksena.

Tutustu esittelyvideoon

Läpinäkyvyyttä ja ajantasaista tietoa taloyhtiön hallitukselle: Huoneistotieto.fi -palvelussa hallitus voi tarkastella kirjanpidon raportteja, taloyhtiön ostolaskuja, pankkitilien saldoja, pöytäkirjoja, sopimuksia ja muita taloyhtiön asiakirjoja, sekä jatkossa myös taloyhtiössä päätettyjen ja sovittujen asioiden etenemistä.

Monipuoliset sähköiset palvelut osakkaille: Huoneistotieto.fi -palvelussa osakas voi hallinnoida omia tietojaan ja seurata vastikemaksujaan. Palvelu on samalla myös viestintäalusta, jonka kautta osakas voi olla yhteydessä suoraan isännöitsijätoimistoon. Taloyhtiön sivulta löytyvät taloyhtiön asiakirjat, tiedotteet, henkilöstön yhteystiedot ja
taloyhtiön digitaalinen ilmoitustaulu.

Asuntosijoittajille Huoneistotieto.fi tarjoaa yhdellä kirjautumisella näkymät kaikkiin omistamiinsa huoneistoihin, joiden hallintoa hoidetaan isännöintiyrityksissä Domus-isännöintijärjestelmällä.